Офіційний сайт руху

Займайся боксом, живи тверезо!

7 червня 2012 року

Миколаїв, Львівська область

Займайся боксом, живи тверезо!

7 червня 2012 року у місті Миколаєві, що на Львівщині, відбувся турнір з боксу між двома Миколаївськими школами: школою боксу «Донцовський звір» та школою бойових мистецтв «Піранія». Змагання організовували Львівський обласний осередок всеукраїнської організації «Молодіжний націоналістичний конгрес» (МНК) та громадський рух «Твереза Україна».

Змагання були проведенні з метою залучення дітей до спорту, зокрема боксу. Адже проблемою нації є те, що багато молоді труїться алкоголем, тютюном та іншими наркотичними речовинами, а заняття спортом — це альтернатива шкідливим звичкам.

Загалом в турнірі відбулося десять спарингів між учнями вищеназваних шкіл. Це були юнаки віком від 16 до 19 років. На змагання прийшли подивитись близько 40 жителів Миколаєва, серед яких переважно молодь. Дехто з присутніх після побаченого теж виявив бажання займатись боксом.

Незважаючи на те, що такі змагання в Миколаєві відбувалися вперше, всі учасники показали себе з найкращої сторони.

«Звичайно, потрібно ще дуже багато працювати, щоб покращувати свої результаті в майстерності, але на сьогодні я дуже задоволений своїми підопічними. Будемо працювати далі» — ділиться враженнями тренер школи бойових мистецтв «Піранія» Павло Русин.

Організатори закликають батьків залучати своїх дітей до здорового та тверезого способу життя і обіцяють проводити подібні заходи в майбутньому.

Володимир Торчинюк

Місто Миколаїв, Львівська область:

7 квітня 2014, Миколаїв, Львівська область: Члени ГО «Братство тверезості» міста Миколаєва прийняли присягу жити тверезо

22 травня 2013, Миколаїв, Львівська область: Львівська область. Тверезість — у сільради

21 червня 2011, Миколаїв, Львівська область: Тренуємося залишатися тверезими!

Можливо, Вас також зацікавить:

4–05 березня 2021, Київ: Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність

11–19 липня 2020: Щорічний всеукраїнський з'їзд тверезницького руху

17 січня 2020, , Черкаська область: Тверезість заради життя в Драбові

15 січня 2020, , Черкаська область: Уроки тверезості в Драбівському районі

17 грудня 2019, , Черкаська область: Урок тверезості в селі Подільське Черкаської області