Офіційний сайт руху

Акції бувають різні!

17 травня 2012 року

Київ

17 травня 2012 у Києві пройшла акція проти «гендерного» і «ювенального» насадження на Україну, а також проти проведення гей-параду у столиці України.

Організатори вже не вперше проводять акції проти «гей-парадів», кожен четвер вони були на Михайлівській площі, де агітували людей відстоювати мораль і духовність свого народу, захищаючи їх від зазіхань західних збоченців.

Сьогодні ж була одна з наймасштабніших акцій (близько 200 чоловік), і одна з найкрасивіших і музично оформлених. Тут не було відомих попсових виконавців, але ті пісні, які звучали під час маршу і мітингу, заворожували своєю мелодійністю. Головними виконавцями були монахині з Львівського жіночого монастиря. Це було схоже на театралізоване дійство: музичний супровід забезпечувалося бубнами, барабанами, трубами, які звучали з середини колони.

Під час маршу лунали заклики: «Захистимо свою сім'ю», «Захистимо дітей від ювенальної вакханалії», «Не допустимо «гей-парад»», «Дитина, мама і тато — майбутнє України».

Під час акції віруючі молилися за порятунок Україні та її духовних цінностей.

Це була одна з найякісніших акцій в м. Київ. Спасибі організаторам, які приїхали зі Львова щоб допомогти жителям Києва в захисті міста від маршу збоченців.

Шкода, правда, що було мало ЗМІ, але з огляду на гіркий досвід висвітлення (акція 27.04.2012 ТРК «України») — може й добре, що їх не було.

Гриценко Ігор