Офіційний сайт руху

Про тверезість для холодноярців

14–15 листопада 2018 року

Черкаське, Дніпропетровська область

Ю.Г.Оробець зустрівся з військовослужбовцями строкової служби та добровольцями 93 бригади Холодний Яр.

Насиченим видався курс лекцій про тверезий здоровий спосіб життя, який провів для холодноярців викладач-собріолог, заступник голови громадської організації «Рух «Твереза Україна» Юрій Оробець в рамках програми Синодального управління військового духовенства УПЦ КП «Тверезе військо».

14—15 листопада він зустрівся з заступниками командирів підрозділів із морально-психологічного забезпечення, військовослужбовцями строкової служби та добровольцями 93 бригади Холодний Яр (смт Черкаське, Дніпропетровська область). У доступній та зрозумілій формі Юрій Оробець довів, що життя без шкідливих звичок є природнім для кожної людини, тож до цього треба прагнути.

«Щоб змінитися, потрібно перш за все бажання прийняти вольове рішення. А вже потім пройти курс зняття програми на самоотруєння інтоксикантами. Сьогоднішня лекція — це лише поштовх для того, аби зробити правильний вибір між тверезим способом життя та поглинанням різних інтоксикантів».

Юрій Оробець побував уже у 25 військових частинах, військових навчальних закладах, об'їздив передові лінії оборони на Донбасі з метою звільнити кожну людину від отруєння власного організму, аби вона вела тверезий і здоровий спосіб життя, стала прикладом для друзів, родичів, оточуючих.

Керівництво бригади вручило Ю.Г.Оробцю подяку. Впливові заняття, твердий характер та цілеспрямованість у житті надихають наших військовослужбовців йти до перемоги.

Цього ж дня (14–15 листопада 2018):

14–19 листопада 2018, Київ: День відмови від куріння

Можливо, Вас також зацікавить:

4–05 березня 2021, Київ: Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність

11–19 липня 2020: Щорічний всеукраїнський з'їзд тверезницького руху

21 січня 2020, Надвірна, Івано-Франківська область: Основи здоров’я українського війська

17 січня 2020, , Черкаська область: Тверезість заради життя в Драбові

15 січня 2020, , Черкаська область: Уроки тверезості в Драбівському районі