Офіційний сайт руху

Зустріч з військовими у Запоріжжі

27 вересня 2018 року

Запоріжжя

Відбулася зустріч військовослужбовців з заступником голови ГО «Рух «Твереза Україна» Ю.Г.Оробцем.

Проблематика поглинання спиртних виробів є одним із болючих питань як усього нашого суспільства, так і Збройних сил сучасної України.

В рамках інформаційно-профілактичної діяльності «Тверезе військо», на прохання голови Синодального управління військового духовенства УПЦ Київського Патріархату митрополита Іоана (Яременко) працівники відділу морально-психологічного забезпечення організували 27 вересня 2018 року в м. Запоріжжя зустріч військовослужбовців військової частини А1978 із заступником голови Всеукраїнської громадської організації «Рух «Твереза Україна» Юрієм Григоровичем Оробцем.

В ході зустрічі військовослужбовці мали змогу ознайомитись з основами науки про тверезий спосіб життя та детально розібратися, чому соціально небезпечною ця проблема є в їхньому середовищі.

Дуже приємно, коли після лекції до тебе підходять воїни і жмуть тобі руку за ту інформацію, яку їм надаєш — каже Юрій Григорович. — Особиста підтримка та допомога зігріває серця військовослужбовців. Їхня віра в перемогу збільшується, і вони все більше впевнюються, що Україна єдина. Саме задля нас, справжніх українців і патріотів, військовослужбовці присягають віддано служити і бути гідним присязі, яку давали на вірність українському народові та продовжують її виконувати, чого б це їм не коштувало.

Командування 55-ї окремої артилерійської бригади висловило щиру вдячність Юрію Оробцю за вагому підтримку та за пропаганду тверезого здорового способу життя серед військовослужбовців.

Місто Запоріжжя:

6 жовтня 2018, Запоріжжя: ВІДЕО: Відгуки про тренінг з основ тверезості в Запоріжжі

24–28 вересня 2018, Запоріжжя: Тверезий десант у Запоріжжя

4 лютого 2015, Запоріжжя: Анатолій Григорович Бальчуков (1939–2009)

24 серпня 2013, Запоріжжя: Акція «Тверезого Запоріжжя»

9 серпня 2013, Запоріжжя: Запоріжжя продовжує традицію Тверезих весіль

Можливо, Вас також зацікавить:

4–05 березня 2021, Київ: Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність

Серпень 2020, Львів: Тверезе весілля Андрія та Христини Бень

11–19 липня 2020: Щорічний всеукраїнський з'їзд тверезницького руху

21 січня 2020, Надвірна, Івано-Франківська область: Основи здоров’я українського війська

17 січня 2020, , Черкаська область: Тверезість заради життя в Драбові