Офіційний сайт руху

Ґрунтовні знання про тверезе життя

3–7 квітня 2017 року

Тернопіль

Завдяки ГО «Рух «Твереза Україна» та активістам ГО «Твереза Тернопільщина» у місті відбулося 20 уроків Тверезості. Їх провів Юрій Григорович Оробець.

Близько 600 учнів 5-11-х класів ЗОШ №5, ЗОШ №9, ЗОШ №10, ЗОШ №11, Галицького коледжу імені В'ячеслава Чорновола, а також Тернопільського професійно-технічного училища №2 відвідали уроки тверезості і отримали ґрунтовні знання про тверезе життя і шкідливі звички. Діти захопливо сприймали тверезі уроки Юрія Григоровича і досить активно долучалися до обговорення питань про тверезість і її справжнє значення. Приємно те, що вже під час уроків у значної частини дітей визрівала справжня твереза позиція. Вони давали обіцянку жити тверезо, без тютюну, алкоголю та інших наркотиків.

Також завдяки сприянню Управління освіти м. Тернополя вдалося організувати навчання собріології для вчителів з «Основ здоров'я» та класних керівників.

Щиро дякуємо директору Тернопільського обласного комунального Інституту післядипломної освіти Петровському Олександру Миколайовичу за сприяння у організації навчання основам собріології практичних психологів та соціальних педагогів.

Ми були запрошені на низку програм Тернопільського державного телебачення та каналу ІНТБ, а також Тернопільської державної радіостанції, де Юрій Григорович розповів про основи собріології, розкрив поняття тверезості та процес формування залежностей у людини.

Під час уроків навчання також пройшли активісти «Руху Тверезих Галичан».

Щиро дякуємо Вам, Юрію Григоровичу, за цікаві уроки і важливу справу, яку ви робите!

Володимир Демкович

Місто Тернопіль:

Березень 2009, Тернопіль: Курси за методикою Шичко у Тернополі

Можливо, Вас також зацікавить:

4–05 березня 2021, Київ: Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність

11–19 липня 2020: Щорічний всеукраїнський з'їзд тверезницького руху

22 січня 2020, Білі Ослави, Івано-Франківська область: Що таке тверезість: урок у Білоославській школі

21 січня 2020, Чорний Потік, Івано-Франківська область: Урок «Що таке тверезість і навіщо вона потрібна»

17 січня 2020, , Черкаська область: Тверезість заради життя в Драбові