Офіційний сайт руху

Чемпіонат з плавання та зустріч однодумців у Кривому Розі

17 березня 2013 року

Кривий Ріг, Дніпропетровська область

Ініціатор проекту «Дніпро єднає тверезу Русь» Сергій Кірчік зустрівся з активістами тверезницького руху Кривого Рогу.

Чемпіонат з плавання та зустріч однодумців у Кривому Розі

16–17 березня 2013 р. Сергій Кірчик у складі кременчуцької команди «Кремінь-Мастерс» прийняв участь у Чемпіонаті України з плавання в категорії «МАСТЕРС» (вік 25-29 років). Результати — срібло на дистанції 200 м брасом та бронза на 400 м кролем.

Крім призових дистанцій у перший день змагань Сергію вдалося проплисти спринт 50 м вільним стилем з результатом 32,16 секунди. У неділю, на другий день змагань, відбулася зустріч ініціатора проекту «Дніпро єднає тверезу Русь» з активістами об'єднання «Тверезий Кривбас». Учасники цієї організації на чолі з Ігорем Мамутовим розмістили на трибунах палацу водних видів спорту синьо-жовтий транспарант з написом «Тільки твереза Україна буде незалежною. Тверезий Кривбас». Його відразу помітили учасники та гості змагань, а судді чемпіонату схвально відгукнулися актуальне гасло.

Після перегляду запливу Сергія на дистанції 400 м вільним стилем і церемонії нагородження активісти тверезого Кривбасу розповсюдили кілька десятків примірників газети «Твереза Україна» серед чисельних вболівальників. Проводилися роз'яснювальна робота щодо переваг тверезого способу життя.

Зокрема, в цей день Ігорю вдалося познайомитися з одним з тренерів, присутніх на змаганнях — обмінялися телефонами. Він «в ужасє» від молодого пиття. Каже, що вмовляє своїх вихованців жити тверезо, та жаліється, що вони у відповідь тільки сміються. «А Жданова дивились?» — запитав Ігор. «Ні» — каже. Ото треба подивитись, щоб не сміялись.

Наприкінці зустрічі було зроблено кілька фотографій соратників Полтавської та Дніпропетровської областей. Дружня бесіда подвижників тверезого способу життя чудово доповнила враження від чемпіонату.

Тільки твереза Україна буде незалежною!

Тільки тверезий Кривбас буде квітучим.

Місто Кривий Ріг, Дніпропетровська область:

10 вересня 2013, Кривий Ріг, Дніпропетровська область: ВІДЕО: Презентація посібника «Тверезий спосіб життя»

24 серпня 2011, Кривий Ріг, Дніпропетровська область: ВІДЕО: Акція «Будьмо незалежні» у Кривому Розі

Квітень 2009, Кривий Ріг, Дніпропетровська область: «Тверезий Кривбас» — профілактична програма «Вороги сучасного українця»

2009, Кривий Ріг, Дніпропетровська область: ВІДЕО: Вороги сучасного українця

Можливо, Вас також зацікавить:

26 травня 2019, Київ: Заплив «Київ. Шість мостів»

1 січня 2019: ВІДЕО: Новорічний Тверезий забіг: село Ясиниця-Замкова (Карпати)

1 січня 2019: ВІДЕО: Тверезий Новий рік! Село Ясиниця-Замкова, Карпати

13 листопада 2018, Харків: Ток-шоу «Молодь обирає тверезе життя»

14 жовтня 2018, , Хмельницька область: Тверезий козацький фестиваль