Офіційний сайт руху

Здорові діти — здорова нація

9 березня 2013 року

Івано-Франківськ

Пробіжка за тверезість і здоров'я підростаючого покоління в Івано-Франківську.

Тверезий спосіб життя підростаючого покоління — одна з найактуальніших проблем сьогодення. Кожен з нас хоче бачити майбутнє покоління здоровим, працездатним, готовим захищати Батьківщину і жити у відповідності з вимогами суспільства та своєю індивідуальністю.

Тверезість дітей та підлітків — безцінне багатство народу. Це дійсно аксіома, яка не потребує доказів, адже саме діти є майбутнім будь-якої країни. Потрібно, щоб діти замість проведення часу за телевізором чи комп'ютерною грою відвідували спортивні секції та спортмайданчики, адже саме спорт дозволяє людині розвиватися як фізично, так і духовно, досягати нових вершин і самостверджуватися в житті.

9 березня за ініціативою молодіжного руху «Тверезе Прикарпаття» в місті Івано-Франківськ відбулася символічна пробіжка за тверезість і здоров'я підростаючого покоління, у якій взяли участь ГО «Спільними Зусиллями» Мерінова Віталія та вихованці спортивного клубу «CПЗ».

Два десятки учасників після невеличкої зарядки почали пробіжку навколо міського озера (3 кілометри). Особливо енергійними виявились наймолодші бігуни, які протягом всього шляху були попереду.

Ми вважаємо, що суспільство нашої країни має бути здоровим — фізично, морально, духовно. Тому такі заходи потрібно проводити у кожному місті! Хочеться, щоб в Україні поняття «тверезість» та «суспільство» стали тотожними. Важливі здоров'я та тверезість кожної людини, адже ми є частинками суспільства.

Та все починається змалку, з немовляти. Здоров'я, тверезість дитини — багатство України! Це її сьогодення і, що найголовніше, — майбутнє!

Іван Гасюк,
координатор молодіжного руху «Тверезе Прикарпаття»

Місто Івано-Франківськ:

15 грудня 2017, Івано-Франківськ: ВІДЕО: Всеукраїнська конференція «Тверезість — умова збереження та розвитку народу України»

15 грудня 2017, Івано-Франківськ: І Всеукраїнська науково-практична конференція «Тверезість — умова збереження та розвитку народу України»

29 грудня 2015, Івано-Франківськ: ВІДЕО: Заклик відомих людей Івано-Франківська та України до тверезого способу життя

19 жовтня 2015, Івано-Франківськ: ВІДЕО: Тверезе весілля в Івано-Франківську

22 травня 2015, Івано-Франківськ: ВІДЕО: В Івано-Франківську стартувала антиалкогольна кампанія соцмережами

Можливо, Вас також зацікавить:

4–05 березня 2021, Київ: Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність

11–19 липня 2020: Щорічний всеукраїнський з'їзд тверезницького руху

17 січня 2020, , Черкаська область: Тверезість заради життя в Драбові

15 січня 2020, , Черкаська область: Уроки тверезості в Драбівському районі

17 грудня 2019, , Черкаська область: Урок тверезості в селі Подільське Черкаської області