Офіційний сайт руху

«Ударний вівторок» cобріології

9 лютого 2010 року

Сміла, Черкаська область

У Смілі пройшли лекції з основ тверезого способу життя.

9 лютого в м. Сміла Черкаської області пройшли лекції з основ cобріології.

Сміла. Лекція з собріології

Сміла. Лекція з собріології

На запрошення керівництва та викладачів Смілянського технікуму харчових технологій (СТХТ НУХТ) «Твереза Україна» провела дві лекції для студентів цього навчального закладу. На лекції були присутні також викладачі та працівники технікуму. Керівництво та викладацький склад організували нам теплий та дружній прийом. Особливу подяку висловлюємо Тищенко Світлані Миколаївні, Чужиновій Тетяні Петрівні та всім, хто допоміг провести даний захід.

Лекції проводив спеціаліст із зв'язків з громадськістю ВГР «Твереза Україна» Артем Миколайович Ступаков. Лекція була записана на відео, яке зараз знаходиться в процесі обробки.

Після лекцій ми запропонували всім бажаючим відеолекції з собріології, фільми циклу «Общее дело» а також книги «Про що мовчить реклама? або Алкогольно-тютюновий зашморг».

Відразу після цього ми поспішали на наступну лекцію для соціальних педагогів та молодіжного активу міста, яка відбулася у загальноосвітній школі №11 за сприяння головного спеціаліста відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради Сміли Людмили Володимирівни.

Варто відмітити й незрозумілу позицію «Смілянської газети», яку ми запрошували для висвітлення як нашого заходу, так і проблеми алкогольного виродження нації в цілому. Газета, на жаль, не відгукнулась. Прозвучала лише пропозиція заплатити за статтю (як за заказаний матеріал) 900 грн. Мабуть, ні редакцію, ні ту жіночку, з якою ми спілкувалися по телефону, не цікавить майбутнє нашого народу!

Загалом лекції відвідали близько 150 осіб, було розповсюджено 64 диски і 126 книг. 50 книг передано в шкільні бібліотеки міста та в бібліотеку СТХТ НУХТ.

Втомлений, але з почуттям виконаного обов'язку перед українським народом лектор Артем Ступаков повернувся до Києва.

Координатор лекцій в м. Сміла
Гриценко Ігор

Можливо, Вас також зацікавить:

4–05 березня 2021, Київ: Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність

11–19 липня 2020: Щорічний всеукраїнський з'їзд тверезницького руху

22 січня 2020, Білі Ослави, Івано-Франківська область: Що таке тверезість: урок у Білоославській школі

21 січня 2020, Чорний Потік, Івано-Франківська область: Урок «Що таке тверезість і навіщо вона потрібна»

17 січня 2020, , Черкаська область: Тверезість заради життя в Драбові