Офіційний сайт руху

В.Г. Жданов відвідав Дніпропетровськ

27 жовтня 2009 року

Дніпропетровськ

Дніпропетровськ відвідав лідер Союзу боротьби за народну тверезість Володимир Георгійович Жданов.

Дніпропетровськ

27 жовтня 2009 року до Дніпропетровська з робочим візитом прибув голова Союзу боротьби за народну тверезість, автор нашумівшої статті «В Росії боротьба з пияцтвом — божевільне і безглузде заняття! Боротися треба за тверезість!», а також один з авторів показаних по першому каналу російського телебачення фільмів проекту «Общее дело» В.Г. Жданов.

27 жовтня о 18.00 в колишньому Будинку Політпросвіти відбулися Загальноміські батьківські збори. Зібралися батьки, вчителі, працівники освіти. На зборах обговорювалися питання алкоголізації та наркотизації наших дітей, протидія розтліваючим програмам так званої сексуальної освіти, дії батьків із створення безпечної для дітей обстановки в місті. Збори були організовані громадською організацією «Православний батьківський комітет» спільно з іншими громадськими організаціями, що входять в батьківський рух м. Дніпропетровська.

Дніпропетровськ

Результатом загальноміських батьківських зборів є звернення до міської влади, а також створення громадської ініціативи «Міські батьківські збори», до якої приєдналися представники різних організацій та фізичні особи.

Громадська ініціатива «Міські батьківські збори» запрошуює вчителів, викладачів і директорів учбових закладів, депутатів, БАТЬКІВ і всіх небайдужих до нашого майбутнього людей приєднуватися до батьківського руху.

Скачати текст звернення (російською мовою)

Відеоматеріали, відзняті під час візиту В.Г. Жданова:

Прес-конференція та прямий ефір на Дніпропетровському державному телеканалі: «Тема дня: алкоголізм — чума XXI століття?»

За матеріалами сайту
sovest.dnepro.org