Офіційний сайт руху

Вінницю сколихнув приїзд Ю.Г.Оробця

3–4 лютого 2013 року

Вінниця

Собріологія — наука про тверезість. Вінницю сколихнув приїзд Ю.Г.Оробця.

3–4 лютого 2013 року Вінницю сколихнув приїзд собриолога Оробця Юрія Григоровича. За два дні ГО «Твереза Вінниця» змогла організувати ряд зустрічей зі студентами, учнями шкіл, громадськими діячами та записи на місцевому телебаченні та радіо.

Так, 3 лютого відбулася зустріч зі спортсменами, учасниками фонду «Здорова нація» та козацького полку імені Івана Богуна.

Цього дня у Вінниці відбулася ще одна неординарна подія: був проведений фестиваль HobbyFest. Основна ідея фестивалю — створити простір, де кожна людина зможе собі знайти хобі по душі.

ГО «Твереза Вінниця» була співорганізатором даного фестивалю, тому на ньому неодноразово доносились ідеї тверезого життя і звучала думка про те, що саморозвиток можливий тільки у тверезої людини. Однією з центральних подій фестивалю став майстер-клас Юрія Григоровича Оробця на тему «Де брати силу та творчу енергію для втілення нових ідей».

Результат проведення фестивалю: близько 200 чоловік почуло ідеї тверезого способу життя, а ще ми знайшли союзника у особі Валентини Ткаченко, голови ГО «Територія мам». На літо планується черговий масштабний фестиваль на відкритому повітрі, де ще більша кількість людей зможе знайти для себе тверезі хобі.

Насиченою була програма гостя з м. Черкаси і 4 лютого: лекція для студентів училища №7 (320 студентів), для учнів школи №23 (близько 130 школярів), круглий стіл за участю громадських діячів на тему «Алкогольна деградація молоді — загроза розвитку суспільства і держави», запис телепередачі «Суспільна правда» на телеканалі «Смарт», а також передачі «Відверто» на обласному радіо.

Віктор Долецький

Місто Вінниця:

5–9 листопада 2018, Вінниця: Розмова про тверезість в учищилах Вінниці

1 січня 2018, Вінниця: ВІДЕО: Програма «Діалоги» (Мамина школа) з Віктором Долецьким

Лютий 2017, Вінниця: ВІДЕО: Вип'єте мідного купоросу?

24 грудня 2016, Вінниця: Радіопрограми: Віктор Анатолійович Долецький

21 січня 2016, Вінниця: ВІДЕО: Програма «Здоровенькі були». Твереза Україна

Можливо, Вас також зацікавить:

11–19 липня 2020: Щорічний всеукраїнський з'їзд тверезницького руху

21 серпня 2019, Кам'янець-Подільський, Хмельницька область: Зустріч у Кам'янці-Подільському

20 серпня 2019, Хмельницький: Лекція у Хмельницькому військовому госпіталі

22–24 липня 2019, УКРАЇНА: «Тверезе Військо» у Чернівцях та Хмельницькій області

17–18 липня 2019, Мукачеве, Закарпатська область: Проект «Тверезе Військо» у Закарпатті