Офіційний сайт руху

Тверезі лекції у березні

Березень 2010 року

Київ

У березні активісти «Тверезої України» провели низку лекцій про вплив алкоголю і тютюну на здоров'я кожної людини зокрема та населення країни в цілому. Лекції пройшли в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Київській областях, у Харкові та Києві.

«Коли після лекції бачиш вдячні очі слухачів, особливо гостро відчуваєш, наскільки важлива правдива інформація і та справа, яку ми робимо. Вся брехня про «безпечність алкоголю», «культуру вживання» і навіть його «корисність» розсипається за годину-півтори лекції, у людей розкриваються очі, з'являється бажання змінити на краще своє життя та життя своїх близьких. З'являється чітке усвідомлення, що повернення тверезості — перш за все в інтересах самих людей», — коментує викладач собріології, координатор руху «Твереза Україна» у м. Києві Артём Ступаков.

В планах «Тверезої України» — збільшити кількість лекцій в десятки разів. Запрошуємо всіх однодумців до співпраці по спільній організації лекцій. Збирайте людей — і наші лектори з задоволенням виступлять перед ними. З питань організації лекцій звертайтеся до координаторів.

Андрій Бережанський