Офіційний сайт руху

Розмова про тверезість в учищилах Вінниці

5–9 листопада 2018 року

Вінниця

В учищилах №4, №7 та №11 міста Вінниці відбулися тверезницькі заходи.

Заступник голови ГО «Рух «Твереза Україна» Юрій Оробець провів 13 лекцій з переглядом тематичних роликів для учнів перших–третіх курсів професійних училищ. Тема лекцій — утвердження та збереження (особисто та в суспільстві) повної свободи від отруєнь будь-якими інтоксикантами (тютюном, алкоголем та іншими наркотиками).

На зустрічах з учнями було розглянуто, що таке тверезість і хто такий свідомий тверезник. Юрій Оробець також відзначив, що природний тверезник — це людина, яку оминули запрограмованості на самоотруєння будь-якими інтоксикантами (тютюном, алкоголем та іншими наркотиками) і яка фізично не отруює себе ними.

— Природних тверезників дуже багато. Наприклад, наші діти. Адже всі люди народжуються природними тверезниками.

Проте стан природного тверезника нестійкий. В умовах сучасної України дуже мало людей зберегли стан природної тверезості. Більш того, як показує досвід, зараз в Україні діти у віці 5–6 років у більшості своїй вже мають (в тій чи іншій мірі виражену) запрограмованість. А в 10–11 років до 70% дітей пробували практично всі види отруйних алкогольних розчинів. Багато — з рук батьків.

А свідомий тверезник — це людина, знайома з прийомами і методами програмування населення на самоотруєння інтоксикантами, яка усвідомлено вивчила свою власну програму самоотруєння і, відповідно, вільна від фізичного самоотруєння тими чи іншими інтоксикантами в будь-якій дозі.

Потрібно підкреслити, що тільки свідомий тверезник може успішно поширювати звичаї, церемонії, ритуали (і так далі), що сприятимуть утвердженню та збереженню в суспільстві повної свободи від отруєнь будь-якими інтоксикантами.

Сподіваємося, що такі зустрічі допоможуть захистити нашу молодь від небезпечних спокус. Адже саме тверезий спосіб життя майбутніх батьків є запорукою народження нових, здорових поколінь українців.