Офіційний сайт руху

Почав працювати оновлений сайт «Тверезої України»

19 лютого 2015 року

Інтернет

Ми змінили дизайн сайту «Твереза Україна», додали нові можливості, а також заради зручності користування спростили його структуру.

Сьогодні відбувся запуск нової версії сайту «Твереза Україна».

Ми змінили дизайн сайту та додали нові можливості. По-перше — це можливість додавати на сайт новини. Відтепер будь який читач сайту може поділитися з усією тверезою спільнотою своїм авторським репортажем про цікаву подію, пов'язану з рухом за тверезість. Також можна просто пропонувати посилання на тверезницькі новини для розміщення у колонці «Огляд преси».

По-друге, з'явилася можливість замовляти через сайт тверезницьку літературу. Сподіваємося, що цей розділ допоможе розповсюдженню ідеї тверезості.

Як і раніше, працює функція додавання відео. Новими є сторінка «Географія подій» та сторінка новин у хронологічному порядку. Поки що до відповідної бази даних внесено повідомлення про події, які відбулися у 2013–2014 роках, але найближчим часом і більш давні новини, опубліковані на старій версії сайту, займуть своє місце в цьому архіві.

Суттєвих змін зазнала логічна структура сайту. Зменшення кількості розділів до чотирьох (Тверезість, Відео, Контакти, Книги поштою) покликане спростити навігацію.

Разом з тим роботу над поліпшенням доступу до відеоматеріалів ще не закінчено. Можливість відбору відео за категоріями, темами, жанрами тощо з'явиться протягом місяця.

Проте оновлений сайт не застрахований від помилок. Як мінімум, це можуть бути неробочі посилання. Щонайгірше — читач замість тексту сторінки може побачити аварійні повідомлення, які починаються словами «Warning» або «Error». В будь-якому з цих випадків переконливо просимо Вас повідомити про помилку (не забувайте вказувати посилання на сторінку), на адресу e-mail — і ми виправимо її найближчим часом. Повідомляти про друкарські помилки, як і раніше, можна за допомогою Орфуса (натиснувши Ctrl+Enter).

Також приймаються усі можливі пропозиції та побажання. Покращимо наш сайт разом!